Halový turnaj v Podbořanech!

O uplynulém víkendu ve spolupráci s fi.PM SPORT pokračovali opět halové turnaje mládeže v příjemném prostředí nové sportovní haly v Podbořanech. Tentokrát měli v dopolední části svoji premiéru zástupci nejmenší kategorie Benjamíni, vedené trenérkami Grácové a Oppenauerové.

Po odhlášení týmu Černčic se představilo celkem 7 týmů a bylo možné za podpory divácké kulisy, zejména z řad rodičů, být svědky pěkných soubojů fotbalových nadějí, kde nebyla nouze o branky a zajímavé situace. Nakonec v celkovém pořadí si cenu za vítězství odvezli zástupci KSNP Sedlec Karlovy Vary před domácím týmem Podbořan a Krásným Dvorem. Naši borci obsadili čtvrté a páté místo.

V odpolední části proběhl turnaj starší přípravky. I zde byly vidět pěkné výkony všech týmů. Nakonec se z celkového vítězství radovali hráči teplických Trnovan, kteří v rozhodujícím boji o celkové vítězství porazili B tým Slavoje vedeném Rišou Grácem 2 – 0. Lepším výsledkem ze vzájemného utkání obsadil B tým druhou příčku, třetí místo obadil Slavoj A vedený Pavlem Votavou.

Nejlepší hráčem celého turnaje byl vyhlášen domácí Kevin Tran, střelcem Pavel Vignér / 8.branek / z Trnovan, a rovněž cena nejlepšího brankáře putovala do Trnovan pro Jana Kubíka.

Autor textu: Pavel Maňák

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *