Další výhra!

Tentokrát se podařilo našemu áčku vyhrát na domácím hřišti. Proboštov jsme hladce porazili 4:1 a připsali si tak velmi důležité tři body!

Takto utkání hodnotí trenér Hyneš:

„Dnes zasloužené 3 body pro nás. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a vytvořili si několik 100% šancí, které bohužel nebyly proměněny a proto bylo skóre po prvním poločase pouze 1:0. Každý zápas si vytvoříme několik vyložených šancí, které neproměníme a soupeř nás pak trestá z jediné šance. Dnes tomu bylo ale jinak, protože jsme ve druhé půli další příležitosti proměnili a mohli být ke konci zápasu v klidu. Asi poprvé za celé jaro. Musíme v těchto výkonech pokračovat i v dalších zápasech, neboť soupeři okolo nás stále bodují a my jim nemůžeme odskočit. Teď nás čeká anglický týden, kde se utkáme v obou případech s mosteckým béčkem. Opět těžký soupeř, ale musíme zase bojovat a získat nějaké body.“

Jak již avizoval trenér Hyneš, tak nás čeká ve středu 8.5. na domácím hřišti mostecká rezerva, kterou vyzveme v rámci pohárového utkání. Pomyslný odvetný zápas se odehraje na mostecké hřišti v neděli 12. května od 15:00.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *