Nábor nejmenších talentů

Na podzim 2024 bude FK Slavoj Žatec hostit fotbalový nábor pro všechny malé zájemce o fotbal! Připojte se k akci, která se bude konat 2. října 2024 v 9:30 na hřišti FK Slavoj Žatec. Tento nábor je skvělou příležitostí pro chlapce i dívky, kteří chtějí nastartovat svou fotbalovou kariéru a připojit se do fotbalové rodiny.

Nábor fotbalových hvězdiček

Hledáme mladé fotbalové talenty, které mají zájem rozvíjet své dovednosti a zamilovat si krásu fotbalu. Bez ohledu na to, zda už vaše dítě někdy hrálo nebo se teprve chystá vykopnout svůj první míč, je nábor otevřený všem. Fotbalová asociace České republiky a FK Slavoj Žatec srdečně zvou všechny zájemce, aby se přišli podívat a stát se součástí fotbalového klubu.

Detaily náboru:

  • Místo: Fotbalový stadion FK Slavoj Žatec
  • Datum a čas: 2. října 2024 v 9:30 hod.
  • Kontaktní osoby:
    Pavel Votava – tel. 728 501 689
    Pavel Maňák – tel. 604 609 896

Nábor je součástí měsíce náborů FAČR, což je iniciativa zaměřená na podporu mládežnického fotbalu a rozvoj mladých sportovců. Celá akce je organizována v rámci projektu „Můj první gól“, který se snaží usnadnit dětem první kroky k úspěchu na fotbalovém poli.

Proč přijít na nábor?

  • Každý mladý fotbalista nebo fotbalistka má šanci začít svou cestu za úspěchem.
  • Zábava, týmový duch a sportovní rozvoj zajištěny.
  • Přátelské prostředí a podpora zkušených trenérů.

Přiveďte své dítě na tuto akci, kde ho čekají nezapomenutelné sportovní zážitky, přátelství a možná i začátek velké fotbalové kariéry. FAČR a celý tým FK Slavoj Žatec se těší na nové fotbalové hvězdičky!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *