Doma pouze bod

Zápas sedmého kola přinesl opravdu napínavou podívanou, kterou naši fanoušci mohli sledovat až do posledních okamžiků. Bohužel nám to však nestačilo na plný bodový zisk. V dnešním domácím utkání proti silnému soupeři ze Srbic jsme po dramatickém průběhu zápasu podlehli až po penaltovém rozstřelu, a to výsledkem 3:4.

První poločas byl vyrovnaný, oba týmy měly své šance a bojovalo se o každý centimetr hřiště. Naši hráči se nevzdávali a ukázali velké odhodlání, když se dokázali několikrát prosadit proti dobře organizované obraně soupeře. Srbice však ukázaly svou kvalitu a odpovídaly na každý náš pokus o změnu skóre.

Ve druhé polovině zápasu napětí stále rostlo. Oba týmy předváděly kvalitní fotbal a fanoušci byli svědky řady nebezpečných akcí na obou stranách. Naše obrana odváděla skvělou práci, přestože soupeř několikrát zahrozil nebezpečnými průniky.

V penaltovém rozstřelu rozhodovala každá střela, a přestože naši hráči předvedli velkou bojovnost a snahu, nakonec to stačilo pouze na zisk jednoho bodu. Výsledek 3:4 po penaltách je jistě zklamáním, ale výkon týmu ukázal velký potenciál a bojovného ducha, na kterém můžeme do budoucna stavět.

Děkujeme všem fanouškům za jejich podporu a věříme, že nás budou nadále podporovat i v dalších zápasech. Bojovný výkon týmu je příslibem do dalších utkání, kde se budeme snažit získat co nejvíce bodů.

Příští zápas nás čeká již v sobotu 5.10. od 15. hodin v Bílině.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *